ЗАЩО ДА УЧИМ РУСКИ?
Руският език се говори от стотици милиони хора: Руската федерация обхваща девет часови зони и около 1/8 от земната повърхност. Тя е най-голямата държава в света. Населението на Русия е почти 150 милиона души, а в света има около 270 милиона души, говорещи руски език.

Владеенето на руски език подобрява перспективите за кариера и определено е компетенция, която трябва да включите в автобиографията си, особено ако сте заети в сферата на туризма. Нашата страна е предпочитана дестинация от много рускоговорящи туристи. Това обуславя необходимостта от изучаването на руски език. Ние Ви предлагаме както курсове по общ руски език, така и обучение за тези, които вече имат познания и желаят да развият говоримия си руски език в туризма.

Научете повече за една от най-интересните култури в света: Русия е дом на едни от най-добрите традиции в областта на изкуствата в света. Балетът, театърът, киното, литературата, музиката и изобразителното изкуство са само някои от областите, в които руснаците са създали велики традиции и продължават да създават забележителни новатори. Можете да научите много за руската култура, изучавайки руската литература и език.

Русия е идеалното място за получаване на образование в сферата на природните ресурси, както и за последваща работа. Тази страна е един от най-големите производители на стомана, газ и петрол и в тези отрасли има много добре платени работни места. Друга причина да учите в Русия е, че тя е пълна с чудесни възможности за изследователи и учени. Според едно от последните проучвания руските научни публикации за химия, геология и биология са вторите най-популярни (след тези на английски език).

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ФОХЕЛ?
В езиков център Фохел предлагаме индивидуално и групово обучение по руски език. Индивидуалното обучение е съобразено изцяло с нивото, което клиентът желае да постигне, както и областта, в която езикът ще му бъде необходим. Спазва се желаната от курсиста честота и продължителност на учебните занятия. Независимо дали се отнася до индивидуални или групови занятия, всеки курсист е важен за нас. Ето защо във Фохел не работим с големи групи – курсовете се състоят от не повече от 10 души. Курсовете се провеждат в модерни учебни зали, оборудвани с всички средства за провеждането на интерактивни уроци. Ще ви посрещнем в приятна и комфортна обстановка, на удобна локация в сърцето на Бургас!

КАК ПРЕПОДАВАМЕ?
Обучението по руски език е разделено на четири курса, обособени в четири учебника: А1, А2, В1, В2 и се извършва по системата "Горизонт" на издателство "Велес", разработена съгласно Европейската езикова рамка за самооценка на езиковите познания. Използваната методика на обучение е изцяло съобразена със съвременните изисквания за комуникативност и развива еднакво добре основните умения за общуване на чужд език: говорене, четене, слушане и писане. Работи се по теми, максимално близки до реални ситуации, в които обучаемите попадат в тяхното ежедневие, при изпъление на професионалните им задължания и в личните им контакти. Нашите висококвалифицирани преподаватели отделят специално внимание на развитието на говорните умения и постигането на увереност при общуването.

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 300 лв. (3 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 300 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) за ниво А1, А2, В1 е 16.00 лв. За ниво В2 - 18.00 лв./уч. ч. Цената за подготовка за сертификати по руски език е 14 лв/уч. ч.
Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената.

На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 18 лв., а на руски език – 20 лв.

Преди да се включите в групово обучение, можете да направите ФИНАЛЕН ТЕСТ в нашия офис в Бургас или online, напълно безплатно. За повече информация, свържете се с нас.